Wetsuit voor 1 dag ( alleen op Events waar wij aanwezig zijn!)

***  let op *** wetsuitverhuur voor de triathlon Zwolle is stopgezet!!  

Wij zijn op meerdere evenementen zelf aanwezig met onze sailfish wetsuits. Deze kunt u dan voor die dag huren. U kunt tot 72 uur voor het evenement een wetsuit huren (afhankelijk van de voorraad). Bij het annuleren is de regel dat dit tot 48 uur voor het evenement kan. Wij moeten hier regels voor aangeven omdat alle verhuurde wetsuits van naamlabels worden voorzien. Dit kunnen wij niet op de dag zelf nog doen.


Als u een wetsuit voor 1 dag huurt komt er ook een vraag voorbij voor een verzendadres. Dit kunnen wij er helaas niet uitkrijgen. De wetsuit voor 1 dag wordt NIET opgestuurd maar kunt u op de dag van het evenement ophalen bij de sailfish tent.

De evenementen waar wij aanwezig zijn ziet u staan als extra keuzeoptie (daghuur) bij de wetsuits die wij verhuren. 

Bij de verhuur staat een afbeelding van de Attack. In de verhuur gebruiken wij de Vibrant,Attack en indien nodig duurdere modellen. Op basis van uw zwemcapaciteiten maken wij een keuze.  Wij vragen u om ons uw lengte en gewicht door te geven en wat voor type zwemmer u bent. Op basis van deze gegevens zoeken wij de beste maat en het type wetsuit voor u uit.

U kunt het desbetreffende evenement aanklikken in de lijst die bij de wetsuits staan aangegeven.

Wij zijn op tijd aanwezig op deze evenementen en u kunt dan bij ons de wetsuit ophalen.