Vibrant heren / oudere test en verhuurmodellen

125,00

Excl. BTW: 103,31

Beschikbaarheid:
4
Model:
Vibrant heren / oudere test en verhuurmodellen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Vanaf € 88,70 !! U kunt nu een Vibrant uit onze testserie / verhuur aanschaffen tegen een zwaar gereduceerde prijs. Modellen uit verschillende jaren met daarbij een eigen prijs. Bij deze wetsuits zijn er in meer of mindere mate lijmplekjes aanwezig. Deze zijn netjes gerepareerd met neoprene lijm en de pakken kunnen nog jaren mee. De kleur roze kan afwijken van de getoonde wetsuit.

Bekijk de info over deze wetsuit hieronder.

De Allrounder – Maximaal drijfvermogen en een uitstekende flexabiliteit.

De winnende combinatie van het zeer krachtige Longlife cel neopreen en de huidvriendelijke soft skin voering zorgen ervoor dat zwemmers goed blijven drijven en vrij kunnen bewegen en ademen. Zelfs in de hectiek van een wedstrijd. De ergonomisch aangepaste been en heup panelen verbeteren het drijfvermogen en – in combinatie met de nieuwe stabiliteit Panel Plus voor een betere heup stabiliteit.

Door het vermijden van overtollige heup rotatie, wordt de zwemmer automatisch in een gestroomlijnde en stabiele houding in het water gebracht. Bovendien zorgen de nieuwe Aqua Reach Zones op de onderarmen voor meer effectieve voorwaartse voortstuwing van de armen onder water.

De sailfish vibrant is het perfecte pak voor beginners en doorgewinterde triatleten met hoge eisen voor kwaliteit.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder