Attack men "new" (demo "23)

550,00 350,00

Excl. BTW: 289,26

Excl. BTW:
289,26
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Attack heren "new" (demo'23)
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Demo wetsuits nog in de verpakking!

De sailfish Attack biedt de best mogelijke combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en drijfvermogen in de midden prijs-klasse. Dit top kwaliteit pak is ontworpen om gelijke tred houden met de prestaties van een high-end pak maar tegen een betaalbare prijs.

De sailfish Attack is gebouwd met een combinatie van de beste materialen: SCS Nano Skin neopreen in de borst minimaliseert trekken, terwijl de SCS # 39 neopreen, gebruikt in de andere delen van het pak het uiterst robuust en elastisch maakt. Dit pak is zeer comfortabel om te dragen en biedt een zeer hoge mate van bewegingsvrijheid. Dit wordt bereikt door het gebruik van flexibele Ultra soft Stretch voering in de allerbelangrijkste arm en schouder regio's. De rest van de voering is bekleed met een huid vriendelijke soft stretch materiaal.

De ergonomisch aangepaste been en heup panelen verbeteren het drijfvermogen en – in combinatie met de nieuwe stabiliteit Panel Plus voor een betere heup stabiliteit. Door het vermijden van overtollige heup rotatie, wordt de zwemmer automatisch in een gestroomlijnde en stabiele houding in het water gebracht.

Bovendien zorgen de nieuwe Aqua Reach Zones op de onderarmen voor meer effectieve voorwaartse voortstuwing van de armen onder water. Bovendien is de sailfish attack een allround wetsuit voor iedere triatleet, van beginner tot IRONMAN deelnemer.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder